Ziekenboeg

maandag 4 januari 2016/Categorieën: Nieuws

Wij wensen juf Jacqueline (groep 8B) veel beterschap. In de kerstvakanties is zij opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriële hersenvliesontsteking.
Naar verwachting zal zij volledig herstellen. Hoelang dit gaat duren is nog niet te zeggen. Juf Lot zal de lessen waarnemen.

Omdat de infectie van Jacqueline een pneumokok betreft, zijn speciale maatregelen niet nodig. Zie voor meer informatie de website van het  RIVM .

Na de schrik van het bericht dat Jacqueline was opgenomen, zijn we nu vooral blij te horen dat het elke dag een beetje beter gaat en hopen we dat 2016 haar alle goeds zal brengen!