Yoga kindercursus

dinsdag 8 november 2016/Categorieën: Nieuws, Informatie

In januari start op veler verzoek een nieuwe naschoolse cursus op Wolters: Yoga voor kinderen. Wees er snel bel bij.

Yoga kids

Aanvang cursus: maandag 16 januari 2016
Toelichting Methodiek: Yoga heeft veel te bieden om het dagelijks leven te ondersteunen,  zeker ook voor kinderen die elke dag naar school gaan.Een rechte rug, een goede balans  en een natuurlijke ademhaling zijn de basisonderdelen. Yoga brengt een natuurlijke tevredenheid en dat geeft zelfvertrouwen. Kinderen maken in deze serie kennis met alle aspecten van Yoga op een manier die aansluit bij hun interesses.
Aanbieder: Kinderpracht, Martine de Groot
Leeftijd: Groep 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar
Groepsgrootte: Max. 10 deelnemers per groep
Lessen per serie: 6 lessen
Tijden wekelijks op maandag 14.45-16.00 uur 4 t/m 7 jaar en 16.15-17.15 uur 8 t/m 12 jaar
Locatie: Speelzaal
Kleding: Kleding waarin de kinderen zich makkelijk kunnen bewegen, de les is op blote voeten (kinderen kunnen zich voor de les omkleden)
Prijs: € 60
Aanmelden: info@kinderpracht.nl o.v.v. naam, leeftijd en de groep van uw kind.

Meer aanbod van naschoolse cursussen bekijken.