Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Wie heb ik aan de lijn?

Wie heb ik aan de lijn?

dinsdag 21 februari 2017/Categorieën: Informatie

Zoals bekend is Ineke Kouwenberg met ziekteverlof. De enorme belangstelling die ouders tonen, zegt veel over de wijze waarop Ineke haar baan vorm geeft. Net als u, missen wij haar enorm. Gelukkig hebben we nog wat duizendpoten rondlopen hier op school.

Als u belt of binnenloopt is de kans groot dat u één van deze collega’s treft in plaats van Ineke. Vivian Knip (foto midden) is op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag aan het werk in het kantoortje naast de hoofdingang.

Kristel Versteegh (rechts op de foto) is alle dagen van de week aanwezig en ondersteunt het management op woensdag en vrijdagochtend. Vivian en Kristel zijn beiden al jaren als leraarondersteuner werkzaam op school. Zij hebben regelmatig contact met Ineke die vanaf de zijlijn de boel onverminderd bevlogen in de gaten houdt.

Op de dagen dat Kris en Vivian het management ondersteunen, neemt Angelique Bartstra (links op de foto) hun zogenoemde LO-taken over. Zij werkt dan met leerlingen in kleine groepjes. Angelique heeft 3 studerende kinderen, die allen op Wolters hebben gezeten. Zij is gediplomeerd leerkracht en heeft in het verleden reeds stage bij ons gelopen. Ook toen hebben we gretig gebruik gemaakt van haar flexibele inzetbaarheid.