Voorleesexpress zoekt vrijwilligers

maandag 19 november 2018/Categorieën: Informatie

Voorleesexpress zoekt vrijwilligers

Voorlezers gezocht
Als voorlezer lees je wekelijks voor aan kinderen met een taalachterstand. Je komt 20 keer bij het gezin thuis op een vast moment. Als voorlezer laat je kinderen én ouders kennismaken met interactief voorlezer, boekjes en verhalen.

Samen met het gezin kijk je hoe het voorlezen het best past in hun thuissituatie. Je wordt daarbij begeleid door een coördinator. Je krijgt een training interactief voorlezen.

Coördinatoren gezocht
Als coördinator begeleid je voorlezers en hun gezinnen. Samen met hen kijk je hoe het voorlezen een plek kan krijgen in de thuissituatie. Je organiseert bijeenkomsten met jouw voorlezers en je bezoekt af en toe de gezinnen. Voor je aan de slag gaat, krijg je een training.

Meer weten of meedoen?
www.voorleesexpress.nl