Verkeersveiligheid

maandag 19 februari 2018/Categorieën: Nieuws

De verkeerscommissie zit niet stil. Dit zijn de ontwikkelingen:
Gudrun Feitsma heeft gesproken met HSV en Montessori Waalsdorp over mogelijke verkeersmaatregelen, zoals het afsluiten van straten, fietsen in 1 rijrichting en verschillende rijroutes voor de drie verschillende scholen.

Besloten is dat de drie scholen gezamenlijk een brief aan de Gemeente Den Haag zullen sturen over de aanpak van deze onderwerpen.

Handhaving controleert regelmatig en de conciërge van HSV is actief met het in goede banen leiden van het verkeer.

In april wordt een zebrapad op de Oostduinlaan aangelegd.