Vergeten schalen, vermiste kleren en verloren sleutels

dinsdag 20 juni 2017/Categorieën: Nieuws

Er liggen nog een heleboel schalen te wachten op hun rechtmatige eigenaar. Dus lieve bakmoeder en bakvaders. Komt u ze deze week ophalen? Ook de 'gevonden kledinghoek'in de hal bij de kleedkamers is weer spectaculair gevuld. Vergeet als u langsloopt niet om ook even de blikken doos met gevonden voorwerpen bij mevrouw Van der Spek na te kijken op verloren sleutels. het aantal groeit met de dag. Na de zomer starten wij met een leeg bankje, een lege doos en een leeg kledingrekje.