Update Jaarplanning

donderdag 9 november 2017/Categorieën: Nieuws

Ter info:

In verband met de digitale afname van de Eindtoets zijn de Jaarplanner en het Tijdpad PO/VO aangepast. Klik op de hyperlinkjes om bij de aangepaste documenten te komen.

De digitale eindtoets wordt afgenomen over een periode van twee weken (eerste week 8A, tweede week 8B).

De Jaarplanner in het gele boekje is op dit punt dus niet actueel. De meest actuele planning is altijd terug te vinden op de website. Bij onduidelijkheden horen wij het graag van u.