Uitnodiging verkeersavond

vrijdag 30 september 2016/Categorieën: Informatie

'Tommy-Boy werd aangereden in een voor hem geweldige zomer'

Wellicht heeft u zijn naam in de media voorbij zien komen, of hoorde u over zijn zoon Tommy-Boy die op 13-jarige leeftijd verongelukte toen hij zijn mobiel bekeek tijdens het fietsen. Michael Kulkens heeft een glasheldere boodschap voor kinderen en hun ouders.

Wij vinden het een eer dat hij - in zijn strijd tegen mobiel gebruik in het verkeer - onze school aandoet om het gesprek aan te gaan met onze leerlingen.

Op maandag 7 november 19.00 uur bezoekt Michael Kulkens Wolters om zijn indrukwekkende verhaal met ons te delen en zijn dringende boodschap aan ouders en leerlingen over het voetlicht te brengen.

In het kader van verkeersveiligheid nodigen wij alle ouders van de school en de leerlingen van de groepen 7 en 8 van harte uit om deze bijzondere lezing bij te wonen. U kunt zich aanmelden via de button.

“Wat wij in al die verkeerslessen soms niet voor elkaar krijgen, lukt Michael in één gastles op bijzonder indrukwekkende wijze.”

Wij hopen u in groten getale te ontmoeten op deze avond.

NB: Michael richt zich in zijn verhaal tot de leerlingen van de groepen 7 en 8 en tot ouders. De bijeenkomst is niet geschikt voor jongere kinderen.