Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Uitnodiging verkeersavond

Uitnodiging verkeersavond

vrijdag 30 september 2016/Categorieën: Informatie

'Tommy-Boy werd aangereden in een voor hem geweldige zomer' 

Wellicht heeft u zijn naam in de media voorbij zien komen, of hoorde u over zijn zoon Tommy-Boy die op 13-jarige leeftijd verongelukte toen hij zijn mobiel bekeek tijdens het fietsen. Michael Kulkens heeft een glasheldere boodschap voor kinderen en hun ouders.

Wij vinden het een eer dat hij - in zijn strijd tegen mobiel gebruik in het verkeer - onze school aandoet om het gesprek aan te gaan met onze leerlingen.

Op maandag 7 november 19.00 uur bezoekt Michael Kulkens Wolters om zijn indrukwekkende verhaal met ons te delen en zijn dringende boodschap aan ouders en leerlingen over het voetlicht te brengen.

In het kader van verkeersveiligheid nodigen wij alle ouders van de school en de leerlingen van de groepen 7 en 8 van harte uit om deze bijzondere lezing bij te wonen. U kunt zich aanmelden via de button.

 

“Wat wij in al die verkeerslessen soms niet voor elkaar krijgen, lukt Michael in één gastles op bijzonder indrukwekkende wijze.”

Wij hopen u in groten getale te ontmoeten op deze avond.

NB: Michael richt zich in zijn verhaal tot de leerlingen van de groepen 7 en 8 en tot ouders. De bijeenkomst is niet geschikt voor jongere kinderen.