Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Turnploeg Wolters

zondag 20 maart 2016/Categorieën: Verslag

Wist u dat onze school een eigen turnploeg heeft?  En dat deze ploeg afgelopen zaterdag met maar liefst twee teams uitkwam op het scholentoernooi in de sporthal van de HALO aan de Laan van Poot?

Nou, dat is dus zo en weet u, het was een onwijs leuk evenement. Een toernooi waar leerlingen uit alle groepen van de bovenbouw (+ 1 talentje uit leerjaar 5), jongens, meisjes, a en b, alles door elkaar, samen streden voor de eer van de school. Dat deden zij met verve. Wat zullen meester Bernard en zijn assistente mama Mechteld,  trots op de turntalenten zijn geweest. 

De tribunes zaten letterlijk propvol en daar had Wolters een lovenswaardig aandeel in; ouders, juffen en meesters moedigden de Wolterianen aan om nog hoger, nog verder en nog ingewikkelder te springen. 

Wij verheugen ons op volgend jaar als de animo ongetwijfeld nóg groter zal zijn. Dank, meester Bernard, dat u de afgelopen weken de tijd hebt genomen om in de pauzes te oefenen met de kinderen en dat u de kinderen zo inspirerend begeleid heeft!

De foto's staan in de Fotogalerij