Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Tevreden leerlingen

vrijdag 24 maart 2017/Categorieën: Nieuws

Vorig jaar namen wij voor het eerst een leerlingtevredenheidsonderzoek af bij alle leerlingen van de bovenbouw (groep 6 t/m 8). Afgelopen week deden we dit voor de tweede keer en wat blijkt; de kinderen geven gemiddeld exact hetzelfde rapportcijfer, een 8,2

De sociale veiligheidsbeleving scoort wederom een 8,6. De mate waarin de kinderen het naar de zin hebben, haalt ook een 8,6. Het is goed te zien dat de gezamenlijke betrokkenheid bij dit belangrijke onderwerp en de inzet van team, ouders en leerlingen leidt tot dit mooie cijfer. 

Het is voor ons een positieve stimulans om met frisse energie ons onderwijs goed vorm te blijven geven. En het steunt ons in de gedachte dat veiligheid een eerste vereiste is om tot leren te komen. Wij beseffen dat het in alle gevallen om gemiddelden gaat en zijn als altijd alert op verbeterpunten. Meer informatie over ons sociaal emotioneel beleid vindt u o.a. hier.

De resultaten van de leerlingenquête worden gepubliceerd op de website van Scholen op de kaart .