Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Team Wolters

maandag 19 februari 2018/Categorieën: Nieuws

Wij zijn zeer verheugd dat juf Caroliene haar werkzaamheden heeft hervat. Juf Ingrids herstel zal nog even duren. Wij wensen haar alle sterkte.

Juf Josée keert na de krokusvakantie terug. Haar dramalessen werden enorm gemist door de kinderen. Daarom is het heel fijn dat juf Josée de groepen 1 t/m 6 aan de beurt zal laten komen aan de hand van een ingekort schema. De groepen 7 hebben reeds kerstspel gedaan; de organisatie van het eindspel heeft zij overgedragen aan juf Anke, die er, met haar ervaring als drama-docent uit het verleden, zeker iets moois van zal maken. 


De griepgolf heeft ook op Wolters genadeloos huisgehouden. Een aantal teamleden is vanaf de kerstvakantie afwezig geweest. Het was voor directeur, Nicoline van der Spek, elke dag een hele puzzel om te voorkomen dat er klassen opgesplitst of naar huis gestuurd moesten worden. 
Dan is het mooi te zien dat onze keuze voor een breed zorgteam stevig bijdraagt aan de continuïteit in het lesprogramma. Mede dankzij hen en zeker ook dankzij de bereidwilligheid van enkele parttime collega’s, hebben de kinderen alle dagen een vertrouwd gezicht voor de klas gezien.