Swim to Fight Cancer

vrijdag 6 september 2019/Categorieën: Nieuws

Zaterdag 14 september is de actie Swim to Fight Cancer in de Veenkade bij de Paleistuinen. Een groot aantal (oud-)Woltersleerlingen zwemt mee om zo geld op te halen voor het goede doel. Check de speciale Team Wolters-pagina om te zien welke kanjers het water in duiken. Extra trots zijn wij op Fleur, die langs verschillende scholen in Den Haag is gegaan om de actie te promoten én ze gaat zelf ook het water in. Zien we u langs, of misschien zelf in de grachten op 14 september?