Start van de schooldag

donderdag 2 november 2017/Categorieën: Toelichting

Graag brengen wij de start van de schooldag onder uw aandacht. Het is de laatste tijd weer gezellig druk in de school.

Vanaf groep 3 gaan de kinderen zelf naar binnen en wordt afscheid genomen op het plein.

Onze leerkrachten staan in de deuropening te wachten om ieder kind te begroeten. Het is belangrijk dat de leraren hun aandacht dan aan de kinderen kunnen geven. Hoe staat het snoetje vandaag? Heeft dit kind weer frisse zin?

Als u iets met de leerkracht wilt bespreken is het dus fijn als dat op een ander moment plaatsvindt. Neem even contact op via Parro met de vraag wanneer het schikt.

Uiteraard zijn er uitzonderingen en is het soms echt even nodig dat u meeloopt. Dan is het fijn dat de leraar tijd heeft voor die uitzondering. Alvast bedankt voor het begrip.