Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2019 2020 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Sportdag

Sportdag

vrijdag 6 september 2019/Categorieën: Informatie

Op vrijdag 13 september vindt de jaarlijkse sportdag plaats. Voor de groepen 1 en 2 is deze in en rond de school, voor de groepen 3 tot en met 8 op HDM. Voor de groepen 1 en 2 is de sportdag van 08:30 uur tot 11:30 uur, voor 3 tot en met 8 van 09:00 uur tot 12:30 uur. De sportdagcommissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. Van het uitzoeken van de benodigde materialen tot contact opnemen met de weergoden, niets wordt aan het toeval over gelaten, om zo te zorgen voor een fantastische dag. Uiteraard kan ook deze sportdag alleen perfect verlopen met behulp van genoeg vrijwilligers. Meld je aan via de groepsleerkracht of via de klassenouders van je klas. Willen jullie zorgen voor de een shirt in de juiste teamkleuren? Groep 3 en 4 Geel, Groep 5 en 6 Blauw en Groep 7 en 8 Rood. De sportdag wordt traditioneel afgesloten met de voetbalwedstrijd tussen de groepen 8 en de leerkrachten. Ouders zijn van harte welkom om tussen de kinderen op de tribune te komen aanmoedigen!