Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Sponsorloop 13 april

maandag 3 april 2017/Categorieën: Informatie

Doel
In Afrika eist hongersnood razendsnel steeds meer onschuldige levens. Uiteraard besteden wij daar, op leeftijdsadequate wijze, aandacht aan in de groepen. Giro 555 is geopend en wij willen niet stil blijven zitten.

Zoals u weet organiseren we op 13 april een sponsorloop. Dit idee is indertijd ontstaan omdat de opbrengst van het pleinfeest net niet toereikend bleek om een betonnen pingpongtafel aan te schaffen voor op het schoolplein. De kinderen wilden deze zo graag en het leek ons goed hen daar ook zelf een effort voor te laten doen. Zij hebben er zin in en zijn zó enthousiast dat wij nu al weten dat het leeuwendeel van de opbrengst ten goede kan komen aan een hoger doel: de hongersnood in Afrika. Dit zullen wij natuurlijk met de kinderen bespreken, zodat zij weten waar ze warm voor lopen. Wij hebben enorm veel zin in het evenement en hopen dat ook u, de sponsoren, warm lopen voor het evenement en de achterliggende doelen. U bent van harte welkom te komen aanmoedigen vanaf 10.15 uur in Arendsdorp. De groepen 1 en 2 zullen op school een eigen loop houden. Zodra de opbrengst bekend is, zullen wij u daarover informeren.

Sponsorkaart
De kaart is aan de kinderen meegegeven, graag uiterlijk 6 april retour. Verder info staat op de kaart.

Kleding / schoenen
De kinderen komen i.v.m. het Paasontbijt traditioneel in pyjama naar school en mogen ook in deze outfit deelnemen aan de sponsorloop of als dit te warm blijkt in sportkleding. Wel is het belangrijk dat de kinderen goede loopschoenen dragen.

Tot 13 april!