Sinterklaasfeest

vrijdag 4 december 2015/Categorieën: Verslag

Op 4 december kregen we Sint op bezoek. Het was een fantastische ochtend. Sint liet zich niet belemmeren door wat weg-opbrekingen in de wijk. Sterker nog hij gooide het op een akkoordje met de werklui en liet zich onder luid getoeter op een shovel de straat in brengen!

Ook dit jaar klonk het papa-koor weer als vanouds. Klik op de link om het filmpje van het koor te zien.  Ook in de school was het een mooi feest. De surprises waren prachtig en de optredens voor Sint hartverwarmend. Op de website staat een filmpje van het dansje dat groep 4 deed. De foto's gemaakt door Judith van Tartwijk staan in de fotogalerij achter de inlog.