Sint volgens groep 1A

vrijdag 20 november 2015/Categorieën: Verslag

Bent u uitgekeken op Rothko? Kan het Esschermuseum u niet meer bekoren? Loop eens langs op de kleutergang. Daar lopen zoveel kunstenaars rond dat de prikborden te klein zijn om alles te etaleren.

Zoveel smaken zoveel kleuren: groep 1A heeft zich deze periode duidelijk laten inspireren door de actualiteit; het sint-thema overheerst. Het is werkelijk een feestje om even de tijd te nemen en te kijken naar de prachtige werkjes. Hoe mooi is het om al die verschillende interpretaties van de Sint te zien. U zult verrast worden door de veelheid aan stijlen. Hou dat vast lieve kinderen!