Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Sint en kluspiet

Sint en kluspiet

woensdag 16 november 2016/Categorieën: Informatie

Afgelopen weekend hebben we Sint en zijn pieten weer mogen verwelkomen. In de hal van de school  is een heuse bakkerij opgebouwd; de pieten willen Sint immers trakteren op een heerlijke verjaardagstaart. Èn er is alvast een comfortabele fauteuil neergezet in de kleutergang, naast de open haard, voor als Sint op bezoek komt bij Wolters. 


Kluspiet
Sint heeft één van zijn Pieten gevraagd om wat klusjes op Wolters te doen. Het bakken van pepernoten vond deze kluspiet namelijk nog wat moeilijk. Intussen gebeuren er vreemde dingen op school. Kijk maar eens naar dit filmpje. Als dat maar goed gaat!!

Belangrijke data:
15-19 november: lootjes trekken groep 5 t/m 8 (cadeau tot € 5,-)
30 november: schoentje zetten
Op 5 december brengt Sint een bezoek aan school. Zoals ieder jaar ontvangen we hem met z’n allen om 8.30 uur op het schoolplein.
In verband met de Sinterklaasdrukte rondom de scholendriehoek willen we u vriendelijk, doch dringend verzoeken uw auto op de van Ruychrocklaan te parkeren.