Schoolbrengweek

vrijdag 6 september 2019/Categorieën: Nieuws

Van 16 tot en met 20 september vindt de schoolbrengweek plaats.

Een week waarin ouders door de organisatie School op Seef worden uitgedaagd de kinderen lopend of met de fiets naar school te brengen. Niet alleen vanwege de positieve effecten op de gezondheid van de kinderen maar ook om de verkeersveiligheid rondom de school onder de aandacht te brengen. Een goede oefening voor onze kinderen waarbij juist de ouders een belangrijke rol spelen. We zien jullie graag lopend of te fiets tegemoet!