Schildercursus aanmelding geopend

maandag 18 december 2017/Categorieën: Nieuws

Bij voldoende aanmeldingen gaat er er op donderdag 11  januari weer een nieuwe wekelijkse naschoolse schilder-cursus van start.

Aanbieder: Thea Evers

Leeftijd: 6 t/m12 jaar

Groepsgrootte: max 15 deelnemers

Lessen per serie: 10 lessen

Cursusdagen: donderdag

Tijden: wekelijks op donderdag van 14.45 – 16.00 uur

Locatie: ICT-lokaal op de 1e verdieping

Kleding: Kleding die vies mag worden of neem een oud overhemd van papa oid mee

Prijs: €100,- pp  inclusief lesmateriaal

Aanmelden: mail naar thea.evers3@gmail.com o.v.v. van naam, leeftijd en de groep van uw kind

Thea laat je kennismaken met beroemde schilders en hun technieken. In een ontspannen sfeer wordt gewerkt met  verschillende materialen. We kijken naar kunst en we maken kunst. En zo leren we dat in ieder kind een kunstenaar schuilt. Zowel nieuwe deelnemers als deelnemers van de herfstcursus zijn van harte welkom.