Rugby en tennis tijdens gym

maandag 20 februari 2017/Categorieën: Verslag

Afgelopen week zijn er twee clinics tijdens de gym geweest.

Voor de kleuters en groep 3 kwamen er 2 dames van Happy Kleuter Tennis lesgeven. Met een uitgebreid repertoire en veel enthousiasme, wisten zij iedereen aan het tennissen te zetten.

De bovenbouw werd een begin van Rugby aangeleerd door de HRC. Vooral het achteruit passen is voor veel kinderen nog niet logisch, maar met veel plezier probeerden ze fanatiek de bal in bezit te houden of juist af te pakken. Op de website achter de inlog staan de foto’s van deze clinics.