Regenboogdag

zondag 28 mei 2017/Categorieën: Verslag

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle mensen elkaar respecteren, organiseerden wij als afsluiting van de Oepsweek een regenboogdag.

We gingen gekleed in alle kleuren van de regenboog en maakten een saluut naar alle mensen die wel wat liefde en respect kunnen gebruiken. Er werden zelfgeschreven gedichten voorgedragen en er werd gedanst en gezongen. Het vrolijke filmpje zag u misschien al op onze Facebookpagina. We voegen er nog wat foto's aan toe: