Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Personeel

zaterdag 5 november 2016/Categorieën: Nieuws

De werkdagen van intern begeleidster van de onderbouw, Eveline Flink, zijn gewijzigd. Zij werkt met ingang van heden op maandag en donderdag.

Juf Frederieke (groep 4A) is apetrotse oma geworden. Zij heeft een prachtige kleinzoon met de klinkende naam: Yoko.

Juf Jacqueline is op arbeidstherapeutische basis begonnen met re-integreren. Zo ziet groep 8B hun juf regelmatig in de ochtenden aan het begin van de week. Om de wisselingen te beperken wordt de inval-dag van Juf Anke verplaatst naar de dinsdag en is juf Lot er op donderdag.

Wij wensen onze Ineke een spoedig herstel. Zij zal af en aan op Wolters zijn. Alle lieve reacties en de warme belangstelling doen haar veel goed.

Tot slot willen wij onze stagiaire, juf Eva, heel hartelijk danken voor de flexibele wijze waarmee zij omgaat met haar kleuterstage. Eva is oud-leerling. Vele collega’s hebben haar nog lesgegeven. Kleine meisjes worden groot en nu springt Eva regelmatig bij als een juf of leraarondersteuner ziek is.  Heerlijk zo’n vertrouwd gezicht erbij.