Dit is de vakantieplanning 2022 2023 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Overzicht maatregelen ten aanzien van COVID-19, update 16 maart 2022

vrijdag 4 september 2020/Categorieën: Informatie

In dit bericht staan de meest actuele maatregelen ten aanzien van COVID-19 voor Schoolvereniging Wolters.

• Volwassenen houden in de school zo veel als mogelijk onderling 1,5 meter afstand
  • Leerlingen met milde klachten mogen naar school, indien zij een negatieve testuitslag hebben, dit mag ook een zelftest zijn.
    Op deze website zijn instructievideo’s te vinden over hoe zelftesten af te nemen: lesopafstand.nl/lesopafstand/zelftesten/hulp-bij-zelftesten/
  • Het preventieve zelftestbeleid is per 16 maart komen te vervallen. Leerlingen van de groepen 6 tot en met 8 hebben genoeg zelftesten meegekregen om tot aan de meivakantie twee keer per week mee te testen. Na de meivakantie worden de testen niet meer uitgedeeld.