Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Oud-directeur Peter le Noble overleden

Oud-directeur Peter le Noble overleden

maandag 5 februari 2018/Categorieën: Nieuws

Op 4 februari bereikte ons het droevige bericht dat Peter le Noble is overleden. Peter le Noble was van 1975 t/m 1980 directeur van Schoolvereniging Wolters.

Toen Peter begon telde de school nog maar 120 leerlingen, na twee jaar waren dat er al 250. Peter  zorgde voor een bijzondere, plezierige en dynamische sfeer op school. Hij haalde in die tijd zijn latere opvolger Frank van der Schoot ook naar Wolters.
De school onderscheidde zich onder zijn aanvoering door de kwaliteit van het onderwijs. Er werd weer goed en met groot enthousiasme les gegeven. Hij werd het gezicht van de school met verrassende initiatieven. De betrokkenheid van het bestuur, ouders en leerkrachten werd onder zijn leiding enorm groot.
Peter kreeg in 1980 een aanbod van Shell dat hij niet kon weigeren. Hij vond het heel erg de school te verlaten omdat hij nergens zo leuk gewerkt had als bij Wolters. Peter bleef altijd betrokken bij Wolters en heeft na zijn pensionering nog een tijdje les gegeven.
Hij blijft in onze herinnering als een betrokken directeur met een groot hart voor Wolters.