Opening Kinderboekenweek

donderdag 6 oktober 2016/Categorieën: Verslag

De kinderboekenweek brengt dit jaar met het thema 'Voor altijd jong!'een ode aan  de opa's en oma's van Nederland. Op woensdag rapten we af met een feestelijke opening. Uw reporter Lilly doet verslag:

Het begon allemaal in de ochtend op school. De hele school was er want het was kinderboekenweek!!!!

Bijna alle juffen  en meesters waren verkleed als opa en oma behalve : Ankie zij was ongeveer een rockster!!!

Daar na gingen alle opa’s en oma’s allemaal dansen op het plein  op het liedje voor altijd jong!!(van kinderen voor kinderen)

Kinderen danste ook mee!!! Lotje(8)(bij mij in de klas)moest naar voor van rockster Ankie.Het was een drukte van jawelste (maar dan ook echt heel vol)

Maar ze durfde het niet zo goed.Maar daar na kwamen er kinderen van groep 8B.Maar het was super super leuk!!!

Lili