Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Onderzoek naar leesgedrag

donderdag 30 maart 2017/Categorieën: Nieuws

Wordt er in uw gezin met plezier gelezen of komen jullie er nauwelijks aan toe? Praten jullie over school of zijn jullie daar thuis niet zo mee bezig? 

Onderzoekers van de Universiteit Leiden willen graag weten hoe gezinnen thuis bezig zijn met lezen en school. Zij zijn benieuwd hoe u uw betrokkenheid bij school ervaart en hoe ze de samenwerking met ouders mogelijk kunnen verbeteren. Uw mening is daarvoor van groot belang!

Meedoen gaat heel gemakkelijk. Alles gebeurt online. U klikt op de link en vult in (minimaal) 15 minuten de enquête in. Als u klaar bent, klikt uw eventuele partner/mede-ouder op dezelfde link en beantwoordt alle vragen. Uw privacy is uiteraard zorgvuldig gewaarborgd. In deze informatiebrief vindt u hier uitgebreidere informatie over.

We vragen beide ouders/verzorgers van élk kind op deze basisschool om de enquête in te vullen. Het is dus heel belangrijk dat zoveel mogelijk vaders én moeders meewerken!

Om de enquête te starten is een wachtwoord nodig. Het wachtwoord is: School

Als u hier klikt, komt u bij het welkomstscherm en kunt u beginnen met invullen.

Mocht de link niet werken, dan kunt u onderstaande link ook kopiëren in uw browser: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_01HpXc4I7wYMFIV

Alvast hartelijk dank voor uw deelname(s)!