Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Onderhoud achterplein

donderdag 23 februari 2017/Categorieën: Nieuws

Onze leerlingen spelen niet alleen op het eigen schoolplein. We maken ook veelvuldig gebruik van het zogenoemde achterplein en de speeltuin. Dat is gemeentegrond. 

Samen met de Montessorischool, wier leerlingen ook gebruik maken van dit speelgebied, hebben we vorig jaar de coatings aan laten brengen.
Van de belijning wordt veelvuldig gebruik gemaakt door de kinderen. Helaas is dat niet altijd mogelijk, want na een regenbui staat het plein blank. De reden: de put op het plein is niet aangesloten op de riolering. Ook viel de laatste tijd op dat de prullenbakken minder vaak geleegd werden en het groen minder bijgehouden werd. 

Afgelopen week was er overleg met de gemeente, de wijkvereniging en de directeuren van de scholendriehoek en is afgesproken dat zowel de speeltuin, als het trapveld grondig worden aangepakt in de krokusvakantie. De put wordt aangesloten op het riool, de zandbak krijgt een  make-over en de ondergrond van de speeltoestellen wordt vernieuwd. Daarnaast wordt de frequentie van het periodiek onderhoud opgevoerd. 

Ook ons eigen plein wordt deze vakantie overigens weer onderhouden door de firma Heijbers/Verkleij.
Na de vakantie kan er dus weer volop gespeeld worden.