Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 
Ockje Tellegen bedankt!

Ockje Tellegen bedankt!

zaterdag 11 februari 2017/Categorieën: Verslag

Tussen alle campagneactiviteiten door, wist Tweede Kamerlid Ockje Tellegen de afgelopen tijd voor zowel onze allerjongsten als onze alleroudsten tijd te maken. 

In het kader van de voorleesdagen kwam zij voorlezen aan onze groep 1 leerlingen. Super! Als je erbij was dan wist je wat voorlezen voor een kind kan betekenen; 50 neusjes dezelfde kant op, 50 koppies in de ban van De Kleine Walvis

Niemand twijfelt aan het belang van geletterdheid en geletterdheid begint bij voorlezen. Ockje wist te boeien van begin tot eind. Wat fijn voor die kindertjes. En nu? Op naar de bieb of boekwinkel en daarna heerlijk samen lezen.

Tweede Kamer
Niet alleen de allerkleinsten kregen Ockjes onverdeelde aandacht, ook alle leerlingen van groep 8 kwamen aan bod. Beide groepen waren afgelopen week uitgenodigd de Tweede Kamer te bezoeken en kregen daar een uitgebreide rondleiding en uitleg van Ockje over ons democratisch bestel; een waardevolle les in het kader van goed burgerschap. 

Het minste dat wij als school konden doen is een bloemetje sturen als dank. Dat hebben we dus gedaan!