Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Nog 3 nachtjes slapen

vrijdag 19 augustus 2016/Categorieën: Nieuws

Hiep hiep hoera voor onze school! Wolters viert vandaag haar 138e verjaardag. En daarom trakteerde Nicoline van der Spek alle teamleden op een heerlijk stuk taart - van Maison Kelder natuurlijk. 

De hele week zijn juffen en meesters bezig geweest de lokalen in te richten. Alle leerlingen zijn besproken in een zogenoemde warme overdracht, waarin de 'oude' leraren de ontvangende leerkrachten bijpraten over kinderen die zij gaan lesgeven dit jaar. Alle computersytemen zijn weer up to date, in het ICT-lokaal zijn extra werkplekken gecreëerd. De schriftjes en inlogcodes liggen klaar, de tafeltjes zijn gepoetst, de stemmen gesmeerd. Wij zijn er klaar voor én hebben enorm veel zin om er een mooi jaar van te maken.

Ben je nieuw dit jaar op Wolters, dan zien we je maandag graag om 8.30 uur op school. Voor groep 1 en 2 is dat in de lokalen. Leerlingen die in groep  3 t/m 8 zij-instromen ontvangen wij in het kleine speellokaal. Bij de hoofdingang staat iemand klaar om je de weg te wijzen.

Alle overige leerlingen starten om 9.00 uur. Tot maandag!