Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Maatwerk

maandag 5 september 2016/Categorieën: Informatie

Wolters is een klassikale school, Dit houdt in dat leerlingen in hetzelfde jaar in principe dezelfde lesstof doorlopen. Voor sommige kinderen is het dan fijn dat zij verlengde instructie krijgen na de klassikale uitleg. Die ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk binnen de groep en indien de leerkracht dat nodig acht ook daarbuiten in subgroepjes.
Op deze webpagina staat beschreven welke subgroepjes er zoal zijn en hoe daarin gewerkt wordt. Ook de leerlingen die met weinig uitleg snel door de lesstof gaan, worden ondersteund in hun ontwikkelingsbehoefte. In alle bouwen is dat binnen de groep in de vorm van verrijkingsstof en uitdagende opdrachten. Daarnaast kan een snelle leerling vanaf leerjaar 6 in aanmerking komen voor een subgroepje buiten de klas. Hier leest u alles over ons ondersteuningsbeleid voor de snelle leerling.

Alles wat wij een leerling bieden buiten het klassikale programma noemen wij maatwerk. Onder die noemer brengen wij in kaart waar de accenten in de ondersteuning gelegd worden. Heeft u vragen hierover? De leerkracht is uw eerste aanspreekpunt.