Later als ik groot ben

vrijdag 18 maart 2016/Categorieën: Verslag

De afgelopen weken zijn de groepen 1&2 druk in de weer geweest met het thema beroepen. Van kringgesprek tot schilderwerk; alles stond in het thema van "Later wil ik worden..."

Vanochtend was het grote moment aangebroken dat de kinderen mochten optreden voor de ouders om ze een palet aan beroepen voor te leggen. En het was een overweldigend succes. De kinderen dansten en kapten en zongen naar hartenlust. De ouders voelden zich duidelijk geïnspireerd. Zoveel beroepen trokken in een stoet voorbij. De keuze was reuze, alles was mogelijk en het is nooit te laat voor een carrière-switch. Wat een fijne ochtend was het weer. Dank lieve juffen voor de geweldige organisatie en voor de enorme inspiratie!

De prachtige foto's die Judith van Tartwijk maakte, staan in de fotogalerij achter de inlog.