Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Klaar met de Eindtoets!

woensdag 25 april 2018/Categorieën: Nieuws

Vandaag was de laatste afnamedag van de Eindtoets. Deze wordt afgenomen met als doel een onafhankelijk advies te bieden ter vergelijking met het reeds afgegeven schooladvies op basis waarvan de kinderen reeds geplaatst zijn op de verschillende VO-scholen. Ook is het voor ons een belangrijke bron voor zelf-evaluatie en kwaliteitsbewaking. 

Vorige week heeft groep 8A de toets gemaakt en deze week was 8B aan de beurt. 

De toets is digitaal afgenomen  met als voordeel dat deze adaptief kan zijn.

Bij adaptief toetsen stemt het niveau van de toets zich tijdens het toetsen af op het niveau van de leerling. Wanneer een leerling een opgave afrondt, selecteert het systeem een volgende meest passende opgave (of set van opgaven). De selectie van opgaven gebeurt dus tijdens de afname, maar wel vanuit een database die eerder is samengesteld.  

De kinderen hebben in alle rust en goed gefocust gewerkt De juffen hebben zich als moederkloekjes over de kinderen ontfermd. Ook dat was bijzonder mooi om te zien. Groep 8A had vorige week een welverdiend en superleuk cito-feest. 8B gaat vanavond los. Wij zijn trots op alle kinderen.