Kinderboekenweek

donderdag 19 oktober 2017/Categorieën: Nieuws

Wat was de Kinderboekenweek weer leuk dit jaar. Nooit was de inbreng van de kinderen zo groot. Zij versierden zelf de gangen, waarbij de groten de kleintjes begeleidden.

In leerjaar 3 werd geheel in thema gelezen in het donker met een zaklantaarn. Dat was zo’n succes dat de lantaarntjes nog even in de klas blijven voor een welkome afwisseling tijdens de donkere winterdagen.

Als afsluiting van de Kinderboekenweek lazen 'de grote kinderen van boven' voor aan de onder- en middenbouwers. Dat haalt keer op keer het beste in de kinderen naar boven.

Als medewerker voel je het Wolters-wij-gevoel groeien en kan je alleen maar trots en dankbaar zijn.

Lieve ouders, wat hebben wij toch geluk met jullie gave kinderen!