Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Kind en scheiding

dinsdag 13 december 2016/Categorieën: Informatie

Als je ouders uit elkaar gaan is dat voor ieder kind verdrietig. Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen onze leerlingen waar wij dat kunnen. Soms is er behoefte aan meer hulp of aan contact met kinderen die hetzelfde doormaken. Is er interesse op Wolters voor een training voor kinderen van gescheiden ouders? 

Vanuit de gemeente Den Haag biedt Jeugdformaat een zeer uitgebreid aanbod aan gratis trainingen om ouders, kinderen en professionals te ondersteunen bij het omgaan met scheiding. Er zijn trainingen op locatie waar ouders hun kind zelf voor aan kunnen melden (zie hier het aanbod ). 

Het is ook mogelijk dat wij een training voor onze leerlingen op school organiseren (na schooltijd in een vertrouwde omgeving). Wij zijn benieuwd of daar behoefte  aan is en vragen u daarom onderstaande vraag te beantwoorden.

Inventarisatie interesse in het scheidingsaanbod van Jeugdformaat

Om een vervolg te kunnen geven aan de training verzamelen wij de mailadressen van de respondenten. Dit verplicht u tot niets. Wel zult u een terugkoppeling ontvangen over de eventuele vervolgstappen.