Kerstspel 2017

donderdag 2 november 2017/Categorieën: Toelichting

Jaarlijks wordt het kerstspel onder de bezielende leiding van Josée Verwater opgevoerd door de groepen 7.  Door de afwezigheid van Josée zal het dit jaar iets anders lopen dan anders.

Meester Bram en meester Bas zullen zelf met de kinderen aan de slag gaan met een stuk dat Mandy van Leeuwen indertijd heeft geschreven. Een hele uitdaging; de luxe van het werken met halve groepen vervalt.

Om e.e.a. logistiek beheersbaar te houden, is er dit jaar ook voor gekozen dat de groepen 7 zelf, met hulp van meester Flip, de muzikale begeleiding bij het toneelspel verzorgen (doorgaans wordt dit gedaan door leerlingen van groep 6). Vanaf volgende week zal geoefend worden.

Wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat en misschien nog wel meer naar de onvermoede regisseurstalenten van meester Bas en meester Bram. De meesters hebben er enorm veel zin in!