Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Jong ontmoet oud

donderdag 24 november 2016/Categorieën: Verslag

Vrijdagochtend zijn wij met groep 5 bij de bewoners van woon- zorgcentrum Oostduin op bezoek geweest

Oorspronkelijk stond er een herfstwandeling gepland, maar dat bleek toch lastig te organiseren. Natascha had een leuke, vervangende, activiteit bedacht. De kinderen zijn met de bewoners herfstgordijnen gaan knutselen. De activiteit was voor de kinderen goed te doen. Er werd goed voor onze kinderen gezorgd (eten en drinken), heel vriendelijk personeel. We zijn iets langer dan een uur gebleven, dat was niet te kort, niet te lang.

Het ijs was snel gebroken, tussen Nout en een sportieve, oudere meneer, die hem vertelde dat hij vorig jaar nog de Elfstedentocht geschaatst had. 

Eén heer op leeftijd vond het wel heel apart, dat juf Steffie moeder was van wel 28 kinderen en vroeg vol bewondering: ‘Kind, hoe dóe je dat?’  Een ander wist stellig te vertellen dat hij 23 was. Geen leerling die daaraan twijfelde. It's all in the eye of the beholder. 

Het was een bijzonder geslaagde ochtend. Wat mooi om te zien, hoe twee werelden zo moeiteloos mengen.