Inloopkwartier goed bezocht

zondag 28 februari 2016/Categorieën: Nieuws

In de groepen 1 en 2 brengen ouders hun kinderen dagelijks in de klas. In de midden- en bovenbouw gaan de kinderen zelf naar binnen. Elke maand op een wisselende dag in de week is er voor ouders van deze leerlingen de mogelijkheid een kijkje te nemen bij uw kind in de klas. Wij zijn verheugd dat zoveel ouders gebruik maken van het inloopkwartier en even samen met hun kind door zijn of haar laatje snuffelen.  Was u afgelopen keer niet in de gelegenheid?

Geen probleem, het volgende inloopkwartier is op dinsdag 29 maart a.s.. Wilt u alle data nog eens zien, raadpleeg dan de

jaarplanner.