Informatie Groep 8

donderdag 14 januari 2016/Categorieën: Informatie

Wij proberen continu onze informatievoorziening te verbeteren en concluderen dat leerjaar 8 zoveel extra schema's en toelichting behoeft, dat een eigen pagina met daarop alle informatie geclusterd, wenselijk is.

Inmiddels is deze 'groep 8 pagina' in de lucht. U vindt de pagina onder de tab Leerlingen. Uw feedback is van harte welkom. We beloven alvast dat de exacte tijden van de voortgangs- en adviesgesprekken volgend schooljaar eerder bekend zullen zijn.