Info Schoolreis

donderdag 19 mei 2016/Categorieën: Informatie

De leerlingen van de groepen  1 t/m 7 gaan dinsdag 7 juni a.s. op schoolreis naar de Natuurschool in Noordwijk. Hier zullen de kinderen een duinprogramma en een strandprogramma volgen

De programma’s zijn afgestemd op de leeftijd van de leerlingen. De zelf meegebrachte lunch nuttigen we met z’n allen op het strand.
Wij verzamelen om 8.20 uur op school. Vandaar zullen wij per bus om 8.30 uur vertrekken. Om 15.00 uur vertrekken we vanuit Noordwijk en we verwachten tussen 16.15 en 16.30 uur weer terug op Wolters te zijn. Wilt u zo vriendelijk zijn uw kind bij het ophalen af te melden bij de leerkracht?

Wilt u die dag uw kind:

• Het gele Wolters-shirt laten dragen; de kinderen zijn dan duidelijk herkenbaar als Wolters-kinderen
  • Bij zonnig weer
    • zonnebrandcrème, zonnehoedje / pet meegeven
    • Luchtige kleding laten dragen, maar in het duinbos wel een lange broek, lange mouwen dichte schoenen en sokken
  • Bij minder goed weer:
    • voldoende warme, wind- en waterdichte kleding meegeven
    • schoeisel waarin de voeten droog blijven ( zoals regenlaarzen of wandelschoenen) meegeven
    • uw kind een broek laten dragen die snel opdroogt