Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Gymkleding lenen

donderdag 3 december 2015/Categorieën: Toelichting

Ieder kind vergeet weleens wat. Zo gebeurt het nog wel eens dat kinderen hun gymtas vergeten mee te nemen. Als daar tijd voor is, zal de leerkracht de leerling even naar papa of mama laten bellen om de tas alsnog te brengen. Als dat niet lukt, kan de leerling niet mee gymmen die les. 

In het verleden werd nog weleens geleend van vriendjes uit een andere groep. Helaas gebeurde het te vaak dat die spullen dan onvolledig, te laat  of niet teruggegeven werden. Ook raakte er nog weleens iets zoek. Daarom hebben wij enige jaren geleden al besloten dat lenen van gymkleding niet is toegestaan. 

De leendrift neemt de laatste tijd weer toe en sommige kinderen vinden het moeilijk om nee te zeggen als iemand iets komt lenen. De leerkrachten zullen daarom de afspraak dat er op Wolters geen gymkleding van elkaar geleend mag worden, nog eens onder de aandacht brengen in de klas. Ook is het niet de bedoeling dat iets uit de gevonden voorwerpen mand geleend wordt. 

Wij hopen op het begrip van ouders in dezen en dat zij hun kinderen helpen herinneren hun gymtas mee  te nemen op de gymdagen.