Gratis kaartjes ADO Den Haag

donderdag 9 november 2017/Categorieën: Nieuws

NB: De ADO-kaarten zijn op. ADO zal z.s.m. nieuwe kaarten afleveren bij onze administratie

Beste leerlingen van Schoolvereniging Wolters,

Zondag 19 november
speelt ADO Den Haag tegen Heracles Almelo, en jullie kunnen deze wedstrijd IN het stadion beleven!

Bij de administratie ligt voor iedereen een GRATIS KAART voor deze wedstrijd. Stel je eens voor dat de hele tribune vol zit met leerlingen van de school, dat zou toch gaaf zijn!

Mijn teamgenoten en ik hopen dat we zoveel mogelijk van jullie in het stadion zullen zien en horen.

Ben je benieuwd hoe de sfeer in het stadion is kijk dan snel op naar dit filmpje en kom alvast in de stemming voor de wedstrijd!

Tot zondag 19 november!

Met sportieve groet,