Gratis kaarten ADO - Twente

maandag 29 februari 2016/Categorieën: Nieuws

Vorig jaar konden kinderen via een actie met ouder(s) een wedstrijd van ADO Den Haag bijwonen. Nu is er weer een actie:

Vandaag ontvangen de leerlingen van groep 3 t/m 8 een voucher waarmee een gratis kaart via internet kan worden gedownload. Ouders kunnen hier voor zichzelf kaarten bijbestellen. Dat laatste is niet gratis. U bent uiteraard niets verplicht. Het gaat om de wedstrijd ADO DH – FC Twente op vrijdag 4 maart a.s. om 20.00 uur.

Zie hier de videoboodschap van aanvoerder Aaron Meijer aan onze leerlingen