Gevonden voorwerpen

vrijdag 12 februari 2016/Categorieën: Nieuws

De gevonden voorwerpen op Wolters worden verzameld bij het kledingrek naast de meisjeskleedkamer. Zoals bekend starten wij na elke vakantie met een leeg rek. Dan verzamelt juf Hanka de spullen en zorgt ervoor dat ze een nieuwe bestemming krijgen. De sportspullen gaan naar een sportproject voor kansarme kinderen in de Schilderswijk. De handdoeken neemt onze leerling Jitske mee naar de dierenopvang en de rest van de spullen brengt Hanka naar de kringloopwinkel in Leidschendam. Het is nooit fijn als kleding kwijt raakt. Wellicht verzacht het de pijn te weten dat niets wordt weggegooid.