Generation Discover

dinsdag 12 september 2017/Categorieën: Nieuws

Graag brengen wij  Generation Discover onder uw aandacht. Het festival wordt gehouden van 4 tot 8 oktober op het Malieveld, om de hoek dus.

Generation discover is een initiatief van Shell speciaal met o.a. als doel leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs en brugklassen van het middelbaar onderwijs te laten ervaren hoe leuk wetenschap en techniek is en wat je er later allemaal mee kunt doen.

Dus ga aan de slag als wetenschapper, kraak de code en los een cybermysterie op, doe mee aan Operatie Malieveld, bestuur drones en kom alles te weten over energie.

Reserveer direct je gratis tickets op generationdiscover.nl en ontdek de wereld van morgen.