Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog

donderdag 2 november 2017/Categorieën: Informatie

Er worden zulke mooie dingen gemaakt bij de lessen beeldende vorming en natuurlijk reageert u dolenthousiast als de kinderen thuiskomen met hun maaksels; ook als u geen idee heeft waar u naar kijkt.  Maar soms wil het gebeuren dat een kleiwerkje vlak na thuiskomst uit de vingertjes glipt of dat de huishoudelijke hulp in al haar vlijt het kwetsbare bouwwerkje iets te grondig  heeft ‘opgeruimd’ (uzelf zou dat zelf natuurlijk nooit doen). 

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Rona en Marlies, onze vakleerkrachten beeldende vorming, plaatsen met regelmaat foto’s van trotse kinderen met hun kunstwerken veilig achter het slot van onze Fotogalerij.

Met de komst van Parro wordt de fotogalerij op onze website minder intensief gevuld en door u ook minder bezocht. 

Parro laat zich makkelijker bedienen is actueler van aard. Daarom leek het goed u nog eens te attenderen op dit praktische archief en al die leuke foto’s van al die unieke stukken! Het is werkelijk knap wat de kinderen onder de zeer kundige begeleiding van onze docenten beeldende vorming maken.

Wachtwoord vergeten? Mail even naar Anky.