Feilloze facturatie

maandag 19 februari 2018/Categorieën: Nieuws

Het kan ouders niet ontgaan zijn dat de invoering van het nieuwe facturatiesysteem bepaald niet vlekkeloos is  verlopen.

Alles was goed voorbereid, de externe partij heeft fouten gemaakt bij het overzetten van de aangeleverde gegevens waardoor het merendeel van de ouders foute facturen heeft ontvangen. Heel vervelend natuurlijk.

Er waren flink wat e-mails voor nodig om toelichting te geven op de ontstane situatie. Met het engelengeduld van Ineke en de prettige houding van de ouders, is het allemaal nog goed opgelost.

Uiteraard zullen wij met de externe partij en ons administratiekantoor uitgebreid evalueren. Dit kan beter!