Extra studiemiddag kleuters

donderdag 23 februari 2017/Categorieën: Nieuws

In verband met een extra studiemiddag voor leerjaar 1 t/m 3 zijn de groepen 1 en 2  op vrijdag 7 april vanaf 11.30 uur lesvrij.  De leerlingen van groep 3 hebben gewoon les. Hun leerkrachten zijn vrijgeroosterd en worden vervangen door juf Esther en juf Anke.

Deze studiemiddag staat in het teken van Motoriek en dan met name de methode Schrijfdans. Op Wolters werken we al enig tijd met de methode. In deze studiemiddag leren de leerkrachten hoe de methode het beste volgens de laatste inzichten ingezet kan worden.