Terug naar het beginscherm            
  • Leerlingen
  • Gebouw in de zon
  • BKB
  • Leerlingen
  • banner Ballonnen
  • groepje
  • banner Vlag
  • gebouw

Telefoon  : 070-3242630
administratie@schoolverenigingwolters.nl
Bezoekadres:
Utenbroekestraat 2
2597 PH  ’s-Gravenhage

Aanmelden

Dank voor uw interesse in de school. 

KLIK HIER voor aanmelden Groep 1

KLIK HIER voor aanmelden Groep 2 t/m 8

Dit is de vakantieplanning 2020 2021 Alle evenementen zijn opgenomen in de online agenda De jaarplanning voor op de ijskast vindt u hier Tip: u kunt zich ook abonneren op onze digitale agenda

Onderwijs op niveau sinds 1878
Welkom op de website van Schoolvereniging Wolters. Wolters is een neutraal bijzondere basisschool gelegen in de wijk Benoordenhout in 's-Gravenhage.

De school telt 16 groepen (8 leerjaren) met in totaal ongeveer 450 leerlingen. Wolters staat voor Veiligheid, Plezier, Kwaliteit en Groei.
Zo bieden wij onderwijs op niveau en dat doen we al sinds 1878.

 

Eindtoets resultaten

donderdag 24 mei 2018/Categorieën: Nieuws

Vorige week ontvingen onze groep achters de uitslag van de Centrale Eindtoets. De gemiddelde score was 544,5. Dat is prachtig. 


Landelijk was het gemiddelde 534,9. Met name het rekenen is dit jaar erg goed gemaakt op Wolters. Met een percentielscore 100 scoorde 0% van de overige scholen beter op dit onderdeel; zo lazen wij in de schoolrapportage. 


Voor vele leerlingen was de uitslag een mooie bevestiging van wat zij al wisten. Een aantal kinderen was blij verrast door het toetsadvies en voor sommigen bleek dat zij dit keer niet hebben kunnen laten zien wat er in zit. 


Wij zijn trots op ze allemaal en laten hen over een paar weken gaan, in het volste vertrouwen dat de Wolters-rugzak goed gevuld is en daar zit zoveel meer in dan een snelle rapportage van controleerbare output

De komende weken zullen de kinderen al hun talenten uitnutten in de Bouscholteweken, met het eindspel, op kamp en bij het afscheid. 

Wij zullen er 8 mooie onvergetelijke weken van maken!