Een gezonde dosis zon en verder niks

dinsdag 21 juni 2016/Categorieën: Informatie

Voor ouders die het voornemen hebben om tussen het insmeren, zand happen, ijsjes en watertrappelen door nog fijn wat te oefenen met hun koters op een bepaald vakgebied, is er de pagina Tips voor thuis. Hoewel een gezonde dosis zon, zon en verder niks een prima recept is voor een ontwikkelingssprong, kan het voor het vertrouwen van sommige kinderen prettig zijn thuis op speelse  wijze aandacht te besteden aan schoolse vaardigheden. De tips op onze website zijn bedoeld als aanvulling op het maatadvies dat onze leerkrachten u kunnen geven.